Flavettes Effervescent Glow untuk kulit

🌈 Hi kesayangan Marmin, harini Marmin nak share sedikit tentang kebaikkan Flavettes Effervescent Glow.

.🌈Flavettes Effervescent Glow adalah suplemen kesihatan dalam bentuk tablet effervescent yang dihaskan untuk membantu meningkatkan kecantikan kulit dan memberikan kulit lebih bersinar. Produk ini biasanya mengandungi kombinasi nutrien penting yang dapat menyokong kesihatan kulit, termasuk vitamin dan mineral.

.🌈Flavettes Effervescent Glow dirumuskan dengan vitamin-vitamin yang dapat memberikan kulit yang lebih sihat dan bersinar. Antara vitamin yang terdapat di dalam Flavettes Efferverscent Glow ini termasuklah dengan vitamin C, Vitamin E dan Glutathione.

.🌈Cara penggunaan Flavettes Effervescent Glow adalah dengan melarutkan satu tablet ke dalam segelas air, yang akan menghasilkan minuman berbuih. Pengambilan produk ini secara berkala diyakini dapat membantu dalam menjaga kulit yang lebih sihat dan bersinar.

.🌈Namun, sebelum memulakan pengambilan sebarang suplemen, disyorkan untuk berbincang dengan profesional kesihatan anda atau ahli farmasi. Ini adalah penting untuk memastikan bahawa produk tersebut selamat dan sesuai untuk keperluan kesihatan anda, serta untuk mengelakkan sebarang interaksi yang tidak diingini dengan ubat atau suplemen lain yang mungkin anda amil

.FARMASI MARMIN

Sihat Tenang Bahagia

(BUKA SETIAP HARI).

Pertanyaan walk in (whatsapp) :https://bit.ly/3lQOeJ1 Link shopee utk online :

Marmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.