Gummies terbaharu daripada Scott’s!

 Hello peeps

๐Ÿ˜ƒ

Assalamualaikum ๐Ÿ’œ

Semalam kan MARMIN try ni, gummies terbaharu daripada Scott’s!

Rasa dia kenyal – kenyal dan ada bentuk buaya, bentuk singa, bentuk monyet yang comel ๐Ÿ˜ƒ

Pastinya memikat hati si manja anda ๐Ÿ˜„

Yang part paling best skali pack ni ada ziplock tau, kalau dah makan sebiji, boleh tutup balik macam zip. Tak perlu dah terkial kial nak cari getah tau nak ikat ๐Ÿ˜†

Untuk Scott’s Multivitamin yang baharu didatangkan dengan dua perisa yang lazat iaitu

๐ŸŽ Epal๐Ÿ Tropikal

Dan bau dia sahaja .. fuhhh.. memang sedap ๐Ÿ˜ƒ

Bukan sahaja sedap, tetapi tinggi dengan vitamin :

A – perkembangan mata

B6 – fungsi dan perkembangan otak

C – tingkatkan sistem pertahanan tubuh

D – kesihatan tulang

E – antioksidan

Zinc – mempercepatkan pengambilan vitamim dalam tubuh

Berbaloi tau. Cubalah ๐Ÿ˜„

#marminreview

Content Creator

Leave a Reply

Your email address will not be published.