Risau si manja selalu sembelit? Kurang berat badan? Alahan pada susu lembu. Kami ada penyelesaiannya.

Risau si manja selalu sembelit? Kurang berat badan? Alahan pada susu lembu. Kami ada penyelesaiannya.

Sebagai seorang ibu mestilah sangat sangat risau apabila si manja selalu sembelit, kurang berat badan dan alahan pada susu lembu. R Rayyan merupakan susu formula berasaskan susu kambing yang sangat sesuai untuk si manja anda. R Rayyan ada pelbagai jenis susu dan berbeza fungsinya. Jom Marmin share.

.

R- Rayyan Tiflac; Sesuai untuk newborn (0 sehingga 12 bulan). Mengatasi masalah sembelit, menaikkan berat badan, menambahkan selera makan, menghilangkan batuk dan kahak.

.

.🐐 R-Rayyan Ain Luthlac; Sesuai untuk newborn (0 sehingga 12 bulan)Rumusan alternatif untuk bayi yang mengalami masalah kulit sensitif seperti cepat naik ruam, gatal-gatal dan mild eczema.

.

🐐R Rayyan Al Ain Gold; Sesuai untuk 1 tahun ke atas. Rumusan alternatif untuk anak yang mengalami masalah kulit sensitif seperti cepat naik ruam, gatal-gatal dan mild eczema.

.

.🐐R Rayyan Kurma Delima; Sesuai untuk 1 tahun ke atas. Rumusan alternatif untuk anak yang ingin menaikkan berat badan ke tahap normal serta dapat menambahkan selera makan si manja

..🐐R Rayyan vanilla; Sesuai untuk 1 tahun ke atas. Mengatasi masalah sembelit untuk kanak-kanak. Menambahkan selera makan. Meningkatkan IQ. Menaikkan berat badan anak ke tahap ideal.

.

🐐R Rayyan coklat; Sesuai untuk 1 tahun ke atas. Mengatasi masalah sembelit untuk kanak-kanak. Menambahkan selera makan. Meningkatkan IQ. Menaikkan berat badan anak ke tahap ideal

..🐐R Rayyan dactolac kurma delima; Sesuai untuk newborn (6 sehingga 12 bulan). Rumusan alternatif untuk bayi yang ingin menaikkan berat badan ke tahap normal serta dapat menambahkan selera makan si manja.

.

Jom bertukar kepada R Rayyan. 😉😉 jangan LUPA dapatkan di MARMIN berdekatan anda ya ❤ .

Marmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.