BUBBLE AIR MATTRESS 

 BUBBLE AIR MATTRESS 

🔹Apabila anda mempunyai keluarga atau saudara yang terlantar sakit, perkara penting adalah dengan memastikan mereka selesa.

🔹Jadi , Bubble Air Mattress sangat membantu. Bubble Air Mattress adalah tilam yang dapat mencegah terjadinya “bed sore” atau luka akibat berbaring terlalu lama dan dapat membantu kurangkan rasa sakit.

🔹Bubble Air Mattress ini berisi udara yang berjarak jarak untuk membantu menyembuhkan luka, akibat berbaring terlalu lama. Tilam ini juga membantu menyembuhkan rasa sakit yang dirasakan, melalui penekanan saraf tulang belakang.

🔹Tilam ini Dilengkapi dengan kompressor untuk mengepam angin ke dalam tilam dan bunyi kompressor yang tidak menggangu serta mudah dibawa kemana saja.

🔹Bagaimana pesakit terlantar boleh terkena “bed sore” @ luka :

1. Apabila kulit dan tisu di bawahnya kekurangan oksigen, kudis akan terbentuk.

2. Apabila pesakit berada dalam kedudukan yang sama selama berjam-jam setiap hari, aliran darah ke bahagian tulang badan (seperti siku, belakang, tumit, dll.) berkemungkinan berkurangan.

3. Apabila aliran darah berkurangan, kurang oksigen dihantar ke sel kuli. Ini menyebabkan sel-sel kulit mati dan kudis berkembang di tempat itu.

🔹Jadi untuk mengurangkan masalah “bed sore” boleh dapatkan BUBBLE AIR MATTRESS di MARMIN berdekatan anda !

FARMASI MARMIN

Sihat Tenang Bahagia(BUKA SETIAP HARI).

Pertanyaan walk in (whatsapp) :https://bit.ly/3lQOeJ1

Link shopee utk online :https://shopee.com.my/marminhealthcare

Marmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.